Jose M. Ortega Melero                                    Catala  Castellano

Benvinguda

Siguin benvinguts a la meva pàgina web.

Aquí podran trobar totes les notícies relacionades amb la meva nova faceta d'escriptor,  tota la informació de les meves obres i com adquirir-les.

Espero que sigui del seu grat i gaudeixin durant la seva estada.

Sense més, els deixo sols perquè naveguin a pler per aquesta web.

Jose M. Ortega
(humil "juntaparaules")
Últimes Notícies

 •   GEN 16, 2015
  Presentació de la novel·la "Instintos" a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols
  La tercera obra de Jose M. Ortega, "Instintos", serà presentada a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, el proper divendres 30 de gener a les 20 hores. La presentació serà a càrrec de Gerardo Segura, professor de llengua i literatura, i comptarà amb la presència de l'autor per a la signatura de llibres.
 •   SET 21, 2014
  Comença el compte enrere...
  La nova novel·la de Jose M. Ortega entra a la darrera fase i ja comença el compte enrere per a la seva publicació. De moment podem avançar el nom, "Instintos", i que estarà ambientada a Sant Feliu de Guíxols.
 •   MAR 30, 2013
  Presentació de la novel·la "El secreto de las brujas" a la Casa Irla. 
  La segona obra de Jose M. Ortega, que es tiitula "El secreto de las brujas", serà presentada a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols. L'acte tindrà lloc aquest dissabte 30 de març a les 18 hores. La presentació serà a càrrec del director de la Casa Irla, Joan Casamitjana, i comptarà amb la presència de l'autor per a la signatura de llibres.