LlibresInevitable (2018)

image

Quarta novel·la de Jose M Ortega Melero, publicada al Maig de 2018.image

L'Álvaro és un metge de mitjana edat que resideix a la població costanera de Bahía Niebla amb la seva dona, la Inés. Ella contrau la malària després d'un viatge a l'Àfrica d'ajuda humanitària amb l'organització en la que ell treballa. Quan ella mor, l'Álvaro, que se sent culpable per la malaltia que s'ha emportat a la seva dona, desitja tornar enrere en el temps i poder canviar les coses. En despertar, l'home se sent desorientat i en mirar-se al mirall reconeix a un adolescent de disset anys. Ha tornat tres dècades enrere...

Des d'aquest moment es proposa descobrir què ha passat, intentant que les coses siguin diferents entre ells perquè la Inés no torni a morir. En un primer moment, l'Álvaro es veurà immers en una constant lluita per apartar-se d'ella, essent incapaç de fer-ho, envoltat de milers de records d'un vida passada i provant de resoldre el misteri de la llegenda del far.


ISBN: 978-84-17499-22-8
DL: AL 921-2018
226 pàgines

Preu: 15€


Comprar
(Disponible també a la llibreria "Espai Lector Nobel" i a la llibreria la Guineu, de Sant Feliu de Guíxols)Instintos (2015)

image

Tercera Novel·la de Jose M Ortega Melero, publicada al Gener de 2015.

Quan els instints ens guien, la raó s'oculta en algun indret del nostre interior.

image

Un professor de secundària torna a Sant Feliu de Guíxols, la seva ciutat natal, per impartir classes a l'institut de la població. Després de l'aparició del cadàver d'una alumna del centre, brutalment assassinada la vespra de l'inici del curs escolar, la felicitat d'en Damián Parera es veurà alterada quan en Toni Mas, inspector dels Mossos d'Esquadra, centri la recerca en ell i tregui a la llum l'estranya dimissió del seu anterior treball a Tarragona.

Damián haurà de lluitar contra els creixents dubtes de la policía pel seu passat, mentre un assassí en sèrie, invisible i imparable, deslliga el seu sadisme i sembra el pànic per la localitat. Els instints del criminal es desencadenen i els carrers quedaran tenyits de sang...


ISBN: 978-84-617-3509-9
DL: GI-2014-2014
193 pàgines

Preu: 12€


Comprar  (Disponible a la llibreria "La Guineu" i a la llibreria "Espai Lector Nobel", de Sant Feliu de Guíxols. També el podeu sol·licitar per correu electrònic  (autor@jmortega.com)El Secreto de las Brujas (2012)

image

Segona Novel·la de Jose M Ortega Melero, publicada al Novembre de 2012.

Quan Arquímedes Boix, un excèntric programador informàtic, decideix passar unes relaxades vacances a Cadaqués ignora que no podrà descansar tranquil.

imageEl misteriós segrest de la filla del seu millor amic el portarà a la cerca d'una relíquia mil·lenària perduda en el temps. La clau sembla estar en un cofre, custodiat per les bruixes durant més de sis-cents anys.

Arquímedes haurà de seguir els passos, gairebé esborrats pel pas del temps, de bruixes i templaris per calmar la seva curiositat.

Una aventura que el portarà des del frondós Empordà fins a la monumental ciutat de Toledo, a la recerca d'un objecte que potser seria millor que seguís ocult per sempre.ISBN: 978-84-616-1253-6
DL: GI-1614-2012
273 pàgines

Preu: 14€


Comprar  (Disponible a la llibreria "La Guineu" de Sant Feliu de Guíxols i la llibreria "La Gavina" de Palamós. També el podeu sol·licitar per correu electrònic  (autor@jmortega.com)

Descarregar en pdfMas Líbranos del Mal (2010)

image

Primera Novel·la de Jose M Ortega Melero, publicada a l'Octubre de 2010.

A la localitat costanera de Sant Feliu de Guíxols es respira tranquil·litat fins que apareix morta la filla de l'alcalde, en un aparent ritual satànic.
Mentre, en la població veïna desapareixen dues noies més, que podrien tenir relació amb el cas.

imageEl sergent dels Mossos d'Esquadra, Victor Fàbregas, agnòstic empedreït, s'encarrega de la investigació, i haurà de lluitar contra les seves pròpies creences. Podrà atrapar a uns criminals obstinats a jugar amb el sobrenatural?

El mal arriba a Sant Feliu ...

Creuen vostès que un boig és conscient d'estar-ho? S'han parat a pensar on és el prim límit entre la bogeria i el seny?ISBN: 978-84-9981-093-5
DL: M-46860-2010
177 pàgines
Preu: 14€


Comprar

Descarregar en pdf

Properament

---