Notícies i Novetats

   JUL 4, 2018
Presentació de la novel·la "Inevitable" a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols
La darrera novel·la de Jose M. Ortega, "Inevitable", serà presentada a la platja gran de Sant Feliu de Guíxols (al costat de la caseta de la Creu Roja), el proper divendres 20 de juliol a les 19 hores. La presentació tindrà lloc dins el "Biblioplatja", organitzat per la Biblioteca Municipal, i serà a càrrec de Marce del Río, de la llibre Espai Lector Nobel. L'autor serà present per a la signatura de llibres.


  MAR 8, 2018
Letrame Editorial editarà la propera novel·la
La nova novel·la de Jose M. Ortega, "Inevitable", serà editada per Letrame Grupo Editorial, després d'haver arribat a un acord per a la publicació. En els propers mesos estarà a la venda.  


  GEN 16, 2015
Presentació de la novel·la "Instintos" a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols
La tercera obra de Jose M. Ortega, "Instintos", serà presentada a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, el proper divendres 30 de gener a les 20 hores. La presentació serà a càrrec de Gerardo Segura, professor de llengua i literatura, i comptarà amb la presència de l'autor per a la signatura de llibres. 


  SET 21, 2014
Comença el compte enrere... 
La nova novel·la de Jose M. Ortega entra a la darrera fase i ja comença el compte enrere per a la seva publicació. De moment podem avançar el nom, "Instintos", i que estarà ambientada a Sant Feliu de Guíxols.


  MAR 30, 2013
Presentació de la novel·la "El secreto de las brujas" a la Casa Irla 
La segona obra de Jose M. Ortega, que es tiitula "El secreto de las brujas", serà presentada a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols. L'acte tindrà lloc aquest dissabte 30 de març a les 18 hores. La presentació serà a càrrec del director de la Casa Irla, Joan Casamitjana, i comptarà amb la presència de l'autor per a la signatura de llibres.


  NOV 27, 2012
"El secreto de las brujas" ja a la venda! 
La segona novel·la de Jose M. Ortega ja ha estat editada i està a la venda. Podeu adquirir-la enviant un correu a l'autor, en la llibreria "La Guineu" de Sant Feliu de Guíxols i a la pàgina web de Amazon (aquesta última només en format e-book). Més endavant s'ampliaran els punts de venda del llibre.


  MAI 15, 2011
La segona novel·la de Jose M. Ortega avança a bon ritme
La següent obra de Jose M. Ortega, que es titularà "El secreto de las brujas", està arribant al seu segon terç de creació. Després de concloure la promoció del seu primer llibre, l'escriptor està ficat de ple en l'escriptura de la seva segona novel·la, que s'espera que pugui veure la llum el proper Sant Jordi.


  MAI 01, 2011
"Mas líbranos del mal" arriba als 1.000 exemplars
La primera novel·la de Jose M. Ortega, "Mas líbranos del mal", ha arribat als 1.000 exemplars distribuïts, entre vendes (unes 150) i descàrregues gratuïtes (prop de les 900 entre els diferents portals).


  ABR 23, 2011
Jose M. Ortega, estarà el dia de Sant Jordi a Sant Feliu signant exemplars de la seva novel·la

Jose M. Ortega, estarà el dia de Sant Jordi, a Sant Feliu de Guíxols signant exemplars de la seva primera novel·la " Mas líbranos del Mal". Estarà en la parada de la llibreria La Guineu des de les 11:00 del matí fins a les 14:00. !Us esperem a tots!

  FEB 19, 2011
Gran èxit a la Presentació Oficial de la novel·la " Mas Líbranos del Mal"

Ahir es va fer la presentació oficial de la novel·la "Mas Líbranos del Mal". La presentació va ser tot un èxit, amb una gran afluència de públic i amb la presència de l'Alcalde, el Ilustríssim Senyor Carles Motas. Gerardo Segura, antic professor de l'escriptor, va fer la introducció.

  FEB 11, 2011
Presentació Oficial de la novel·la "Mas Líbranos del Mal"
El proper 18 de Febrer a les 20:00 a la biblioteca municipal Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols, es presenta la primera novel·la de Jose M. Ortega Melero, "Mas Líbranos del Mal", a càrrec de Gerardo Segura.